Jag säger bara wow (fiktivt)


Fick skön distanshealing här om kvällen och det gav mig en av mitt livs finaste drömmar. Var det en dröm eller vad hände mig?

Så här upplevde jag allt detta:

Mår så gott. Kroppen är helt avslappnad. Inget värker eller skaver. Allt är bara så fint som det kan bli. Perfekt sval temperatur i sovrummet. Mörkt. Mannen bredvid mig i sängen och hunden på golvet snusar fridfullt.

Är jag vaken eller drömmer jag hinner jag tänka innan allt börjar.

Ett änglaväsen står helt plötsligt vid min sänghalva. Ängeln växer i omfång. Böjer sig ned och lyfter upp mig. Tillsammans lämnar vi sovrummet, åker ut via taket och ut i rymden.

Stjärnklart och kallt. Fullmåne och massor av gnistrande stjärnor. Norrskenet dansar fram och tillbaka i dess mäktiga färger. Det sjuder och låter av energikrafter.

Vi stiger högre och högre. Är inte rädd alls i ängelns famn. Känner mig trygg.

Nu ser jag en vagn byggd av ljusets strålar. Ängeln sätter mig i vagnen och sätter sig naturligtvis bredvid mig. Tre stycken av mina/våra änglahundar styr denna ljusvagn uppåt mot solen.

Inte hade jag en aning om att det fanns en bakväg in till solens innersta men nu vet jag det. Där inne i solens mittpunkt sitter det människor. När vi kommer närmare ser jag att det är alla mina släktingar som har gick vidare för många år sedan.

Äntligen vänder de sina ansikten mot mig och strålar av glädje. Välkommen hit Maria. Vi har här idag samlats för att berätta underbara saker för dig men först vill vi krama om dig.

Vilka sköna kramar. Vad jag har längtat efter de mina. Bröstet är fullt av empati. Glädjetårar rinner hela tiden från min kind.

Nu ser jag också alla djur som har varit i min/vår ägo som har gått vidare. De kommer fram och slickar bort mina salta tårar.

Jag vill sprängas av lycka.

Kom och sätt dig här vid vårt ovala bord. Morfar säger: Vi har gemensamt bett ärkeängel Mikael hämta hit dig idag.

Mamma tar över ordet och säger att detta är viktiga saker och jag vet att du kommer att minnas detta när du åter är hemma och vaknar upp i din säng.

Vi alla vill förstärka din ljuskraft så att du kan nå ut med din skaparkraft ännu mera. Främst ska du rikta in dig på de som behöver dig mest. Du har alltid varit en vän av djur och de som far illa och det ska du fortsätta med.

Dina ord ska nå ut till läsare som annars inte läser något av dig. Dina ord ska bygga mänskliga bryggor som läker ihop. På dessa bryggor ska människor vandra i kärlekens tecken.

Du skriver enkelt och är därför lätt att förstå. Du berör och du skakar om personer. För att förstå måste man ibland bli omskakad och det vet du om sen förr så sluta inte upp med det.

Dessa människor blir stärkta, växer, får nya tankar, diskuterar och så vidare. Du gör nytta och glöm inte av det.

Nu ska vi alla ta farväl av dig innan du reser hem igen. Djuren kom först fram och sen alla mina släktingar. Stor saknad infann sig i mitt hjärta.

Gå i frid säger alla och ljuset inom mig växte till att bara le och vinka farväl.

Minns inget av min hemresa. Minns bara lyckan av att vakna upp bredvid min man och höra vår älskade hund. Friden inom mig går inte med ord att beskriva.

Än idag så vet jag inte vad som hände. Dröm, illusion eller ett möte med de mina? Spelar roll för jag fortsätter ändå att skriva på mitt sätt och hoppas på att jag berör någon människa.

© Ljusletaren
20 november 2018