Del 13

Livet åker hit och livet åker dit

Adriana och Åke åker som oftast till staden för att träffas. De har kommit varandra nära och mycket nära. De har denna gång beslutat att åka till en annan stad för att ligga över på hotell.

Det är med fjärilar i magen som Adriana följer med Åke in i hotellrummet. Hon känner genast hur ångesten slår till. Adriana mattsvettas och fryser om vart annat. Säger till Åke att hon inte klarar av detta. Åker gör allt för att lugna ned henne men det går inte för Adriana vill fly och Adriana flyr.

Hon kör och kör med bilen. Stannar till vid en skog för att gråta. Hon vill så mycket men minnena är svåra att tackla. Hon ringer Åke och berättar var hon är och att hon vill bryta upp innan allt går för långt. Åker förstår men Adriana hör hur ledsen han är.

Hela det här förbaskade livet har varit svårt att tackla tänker Adriana. Hade hon inte tvillingarna och sin mamma så skulle hon ha gett upp för längesedan.

Adriana ser hur hennes mamma har sjunkit ihop och tappat lusten sedan Adrianas pappa dog. Hon måste vara stark för hennes mammas skull. Kanske hon och Åke kan vara vänner trots allt?

Adriana ringer Åke igen och frågar om de kan vara vänner trots allt? Givetvis säger Åke. Kom hit igen, jag ska ligga i soffan i natt och du får ligga i dubbelsängen.

Så trevlig kvällen blev trots allt!

Natten var angenäm i den stora dubbelsängen. Adriana tyckte synd om Åke och bad honom komma och ligga i den andra halvan av sängen. Det gör han med glädje.

Hon ligger och tittar på Åke. Ser hur fin han är. Tålmodig och stark. Vet att han älskar henne men Åke rör henne inte förrän hon säger till. Adriana känner sig trygg.

De upprepar detta med att ligga på hotell flera gånger. Åke låter henne vara varje gång.

Himmel och pannkaka för Adriana känner lust för första gången i sitt liv. Hon närmar sig Åke i dubbelsängen. Han är vaken. Han tittar ömt på henne.

Kyss mig säger Adriana och hon möts av heta mjuka kyssar. Smek mig säger Adriana. Åke smeker henne. Ta mig! Åke smeker henne på alla hennes känsliga ställe. Han får henne att skrika av lust.

Äntligen har hon fullbordat ett samlag och på ett ömt och fint sätt. Adriana verkar inte alls ha fått nog. De älskar hela natten. Åke är så fin och ler så fint och är så försiktig och öm. Detta är kärlek!

Alla i byn blir glada när Åke och Adriana berättar att de har blivit ett par. De fortsätter att bo på var sitt håll så att hennes och Åkes barn får vänja sig med varandra.

Åke vet om att Adriana inte kan få barn enligt vad läkarna har sagt till Adriana. Han säger det spelar ingen roll för vi har barn båda två.

Adriana stålar som förr. Det lyser riktigt om henne. Hon är vackrare än någonsin.

Det går ett antal av år. Åke och Adriana bor numera ihop. Barnen samsas bra. Djuren älskas av dem alla.

Det finns bara ett mörkt hål på himlen. Bo ska få börja med permissioner. Adriana bävar för följderna. Hon känner hur ångestklumpen återigen finns där. Sömnen påverkas och det hjälper inte ens vad Åke gör för att lugna henne.


© Ann-Britt Berglund

25 januari 2021