Inget flockdjur

Det är kul att inte vara som alla andra. Bara gå sin egen väg och flumma på med ord och spana på naturen. Söka lugnet via healing och annat som gör min själ extra glad. Träffa på likasinnade och inse att vi är enormt många som har blivit ledda in på denna väg, mot ett bättre välbefinnande. Jag känner mig inte alls begränsad utan snarare tvärtom. Visst kan många tycka att jag är lite halvtokig men det är smällar som jag får ta. Älskar att grotta ned mig på djupet och bara surfa runt bland tankar och andra saker som ger mig ett välbefinnande. Mår extra gott när en text griper tag i mig och får mig att läsa om meningen/meningarna om och om igen. Naturanden i mig pockar på sin uppmärksamhet och vill få mig att upptäcka mer och mer. Harmoni med själ och ande ger frid till sinnet och det är, banne mig sant. Man blir ensam bland alla andra vardagliga modeller som följer mallens ramar. Tur är då, att det är mer och mer många som bryter sig ur denna stora grupp och lever och andas, på rätt sätt.

© Ljusletaren

31 augusti 2018