Ljuspelaren

Någonting hade väckt mig mitt i natten, men vad? Det är kolsvart i sovrummet. Försöker att klarna blicken. Blundar och tittar igen. Testar med att göra så ett par gånger. Känner mig väldigt iakttagen. Skymtar något där borta i vänstra hörnet. Något jättelitet rör på sig. Hjärtat bankar hårt i bröstet. Andningen stannar nästan av i förskräckelsen när detta fenomen rör sig mot mig. Hjärnan går på högvarv och logiken försvinner helt. Pytteliten varelse tittar på mig med stora självlysande och vackra mandelformade ögon. Telepati på hög nivå möter mig. Får veta att det är dags för mig att påfyllas med en ny stark energi för att klara av mörkret som vill inta mitt land. ”Stå emot och fortsätt att verka med ditt ljusa sinne och ditt hopp”, får jag till mig. Helt plötsligt så vibrerar jag av en ljus och kärleksfull kraft. Allt ebbar ut i kärleksfulla vibbar och jag somnar genast på stört.

© Ljusletaren

28 augusti 2018