Sokko har inte ätit på flera dagar. Bara luktat på maten och har sen gått därifrån. Det är löptikar i byn och det har påverkat matlusten och annan lust *skratt* 

Många yl och skäll i hundgården efter goa och sexiga hundtikar. Igår då vi var ute på andra rundan så mötte vi en hundägare med tre tikar varav två var i löpen. Tala om en sugen Sokko. Fort fram gick det i bakspåret efter dessa tikar. Gällde att hänga på. 

Tror att löptikarnas mest frestande dagar är över för denna gång *skönt*

Jag har problem med en hälsporre. Fick den mest troligt då jag steg fel i skoterspåret i vintras. Ätit två kurer med inflammationshämmande men så fort jag slutar med dessa tabletter så blir foten ännu sämre. Började om med tabletterna igen i morse. Funderar på att skicka efter speciella strumpor för hälsporre. Någon som har erfarenhet av hälsporre och vad som kan hjälpa mot det? Tejpa foten har jag läst om men i och med jag är allergisk mot vissa saker så är det inget för mig.

Annars mår jag som jag kan göra och humöret är glatt  :-D  /kram