Tycker ni det är ointressant med Skrivpuff och dagens ord så får ni låta bli att läsa det. Jag har verkligen längtat efter att få fantisera och skriva igen efter ett långt uppehåll.

Det är som en slags meditation att få låta tankarna virvla med i denna ordlek. Fått frågan av en vän om vad som är bäst ... fota eller skriva ... går inte att välja utan jag måste få ha bägge sakerna.

Just nu är maken och hjälper en vän och har med sig vår kamera. Kan inte vara ego och bara ha beslag på kameran. Dessutom så kan det lätt bli att samma motiv visas upp då och då.

Själv blir jag less när jag ser vissa i Facebook som visar på samma motiv hela tiden. Visst kan man fota samma motiv men vinkla då kameran och sök efter ett nytt motiv så att det blir en ny upplevelse för tittarna. Rätta mig om jag har fel!

Hur som helst så är det meditativt att vara inne i orden eller i kamerans fotoögonblick.

Upptäck vardagen med att se efter nya saker i de gamla sakerna som du ser på varje dag. Ha dessutom en bra dag/ kram  <3