Kallt hos oss. När vi  för ett tag sedan kom in var det minus 19,9 grader. Som kallast under natten var det minus 22,4 grader.

Var kallt igår men inte riktigt lika kallt. Tog av mig den tunna vanten för att fota mitt på dagen och det skulle jag inte ha gjort. För attans vad jag sen frös om händerna. Skulle ha haft som i morse ... dubbla vantar. Då kan man ta av ett vantpar för att sedan behålla det tunna paret på för att sen fota. Så gör jag annars *ler* Kanske man inte är van årets köld än då jag gjorde på detta sätt igår  :-D 

I morse då vi kom in var jag varm och go. Kalla röda kinder och en frisk och pigg blick. Sokko frös om foten och fick lyfta på den då och då. Maken var också rejält klädd och såg pigg och glad ut.

Vi pratade med lite skolbarn efter vägen ... så klart! Blev glad då vi såg två pojkar vara utrustade med varselvästar. Förstår inte hur många föräldrar kan skicka iväg sina barn till skolan utan några direkta reflexer?!?!

Nu till kvällen ska kylan visst dämpas och snö är på väg in *hurra* 

Ha en bra dag /kram  <3