Spänning och åtrå


Liya pratade aldrig om hennes längtan tillbaka till det gastkramande året i hennes liv. Det var då livet vibrerade av pressade nerver och en intensiv spänning.

Hon var full av upptäckarglädje när hon var tonåring. Allt skulle hinnas med. Svärmorsdrömmar till pojkar var ingenting för henne. Liya ville ha den vildaste av dem alla i hennes stad.

Gangstern Sylvester suckade hon längtansfullt efter. Liya brydde sig inte ett skvatt om att han hade suttit inne för väpnat rån. Det gjorde allt ännu mera spännande.

Hon gjorde allt för att väcka uppmärksamhet när Sylvester kom körandes i sin stora raggarbil. Hade en kortkort svart kjol i skinn. Bar en svart skinnväst som överdel. Hade tatuerat sig på armarna. Runt det långa ljusa håret hade hon fäst ett svart skinnband. Hennes ögonskugga var givetvis svart liksom det svarta runt ögonens linjer.

Liya var vacker. Hade en fyllig byst. Lång och slank men ändå med kurvorna på de rätta ställena.

Raggarbilen stannar till och Sylvester ropar: ”Vill du hänga med.” Fort hoppar hon i bilen. Tuggar frenetiskt på sitt tuggummi. Tittar på Sylvester som tittar gillande på henne.

Snabbt drar han henne till sig och ger henne en kyss som tar musten ur henne. Nämen attans vad du har gått och blivit läcker säger Sylvester.

De kör några varv runt staden innan det blir helt mörkt. Nu ska vi ut och röja skriker Sylvester och halsar vidare på sina starköl. Liya har också halsat några starköl.

Kvällen är ljum och spänningen stiger när de säger att nu ska vi utföra ett rån. Hon vibrerar av lust till Sylvester och det vibrerar dessutom av en riktig spänning i hela bilen. Liya ryser av ett välbehag.

De kör mot utkanten av staden för att skaffa lite droger.

Snart är de höga som hus.

Kör in på en bakgård. Kommer överens om att smyga sig in hos den välbärgade Herbert som de vet är borta på semester. Hittar rätt lägenhet. Hittar fullt med smycken. Får upp kassaskåpet och finner där massor med tusenlappar. De slänger även in några värdefulla tavlor i raggarbilen innan de åker iväg.

Väl hemma hos Sylvester så delar de på pengarna. Tavlor och smycken hade de gömt i en stubbe utanför Liyas hus.

Nu är Sylvester full och glad och ville ha mera av de droger som de hade kvar. Liya hänger med på allt och även när Sylvester vill ha henne var hon med på det.

Vad de älskade, resten av natten och hela morgonen. Sov några timmar och så började de om med sitt älskande.

Liyas mobil ringer då och då men hon är full av spänning så hon svarar inte. Hon ser sen att hon har åtta stycken missade samtal från sin mamma så hon ringer upp henne.

Har det hänt något då du inte har sovit hemma i natt undrar hennes mamma. Nej, jag är hos Susanne och det blev sent igår så jag ville inte ringa hem. Okej! Kommer du hem till middagen i kväll? Nej, jag och Susanne ska till Alexandra och äta. Blir nog så att jag sover över där. Okej, då vet jag sa hennes mamma.

Nu ska vi ut och röja sjunger Sylvester glatt där han ligger helt naken i sängen. Liya skälver till av spänning plus åtrå.

Hon och Sylvester var ett par i cirka ett år och det var hennes bästa år i hela hennes liv. Den mannen gav henne rysningar av välbehag på många sätt.

Liya var alltid på helspänn för att undra om de skulle klara sig efter varje rån. Det var en gastkramande ångest men ändå så himla spännande.

Hon älskade också det kravlösa och spännande sexliv som hon och Sylvester alltid hade. När de var höga så flöt de som på små moln av spänning och extas. De fick aldrig nog av varandra utan älskade och älskade.

Till slut så sprack allt!

Sylvester åkte fast för drogfylla. De hittade även stöldgods i hans lägenhet. Det blev återigen fängelse för Sylvester.

Under den tiden flyttade hon från staden. Hittade en svärmorsdröm som hon gifte sig med. Fick tre välartade barn. Trivs men saknar spänning i sitt liv.

Livet med Sylvester var gastkramande på sitt sätt men det var mer än underbart spännande. Får hon uppleva något sådant igen tänker hon för sig själv, där hon står böjd över en tvättkorg med stryktvätt.

© Ljusletaren

10 januari 2018