Naturligtvis är allt naturligt (Fiktivt)

Leendet förvandlades till ett kluckande skratt som fick hennes ögon att glittra ännu mera. Behöver jag säga att just i den stunden så blev jag förälskad i henne.

Helt okonstlad satt hon där i rumssoffan. Inget smink eller andra konstgjordheter fanns att se i hennes ansikte. Trots att hon är i mogen ålder så är hon underbart strålande.

Den fräscha rondör som finns på hennes kropp tilltalar mig. Detta är en människa som älskar livet och jag vet med mig att hon även är en stor vän av naturen.

Hennes hår är silvervitt och blankt. Hon kanske inte är så stor på jorden men i orden är hon stor. Naturligtvis blev jag helt betagen i denna fantastiska människa.

Det finns bara en hake och det är att hon är lyckligt gift. Fast det spelar roll för mig bara jag får se och umgås med denna underbara person.

Jag är verkligen less på alla kvinnor som putar med läppar och allt det andra som de vill göra sig fina med på konstgjord väg. Naturlighet ger en aura av friskhet så är det bara.

Värmen som denna kvinna sprider omkring sig är som att stiga in i ett moln av lyckoendorfiner.

Tänk att vara så rikt begåvad att få äga en vacker själ och en vacker utsida. Fast jag vet med mig att många uppskattar inte hennes naturliga sätt att vara.

Hon bryr sig inte om att gå modeklädd. Hon har hittat sig ”jag” och står stabilt säkert. Detta retar hennes medsystrar som vill stoltsera med sina vackra utsidor. Många av dessa medsystrar har inte ens brytt sig om att leta fram sina riktiga ”jag” och det är därför som jag tror hon inte är vän med alla.

Ofta tänker jag på hur världen har blivit!

Varför denna hets med att göra om sig och det gäller både män och kvinnor? Stressen med att införskaffa allt fint för att glänsa i andras ögon? Vad lever de för liv? En dag har livet runnit i väg och då kommer tankarna säkert om varför tog jag det inte lite lugnare? Varför var jag inte nöjd med mig själv? Titta på hur jag ser ut! Gammal men ung på vissa ställen och hur går det ihop?

Kan inte prisa denna kvinna nog mycket i mitt inre. En fräsch mogen kvinna som är stolt över sina livsrynkor och goa rondör. Hon leker spelfullt med sina skratt och sin underbara charm. Hon bara är.

Vem kan inte älska denna människa?

© Ljusletaren

13 januari 2019