En harang av ord (Fiktivt)


Och jag hör så ofta människor som säger att de vill göra så här och så här och sedan kommer det en harang med dåliga ursäkter.

Lever den människan i harmoni med sig själv? Tror inte det. Den människan vill bara framhålla hur hen skulle kunna leva sitt liv. Eller så älskar hen att orda i en strid ström om livet.

Vad är det som tar emot att leva på det sätt som de själva säger?

Jag blir ganska så less på sådana personer. Visst har jag en viss förståelse men om jag får höra det ofta, då tröttnar jag.

Förändra ditt liv. Gör något så att du slipper bli bitter och arg. Du uppfattas som anti mot allt och faller inte direkt i någon god jord.

Du behöver inte säga upp dig, du behöver bara förändra ditt tänk lite. Le lite oftare och vara snällare mot dig själv. Släng iväg offerkoftan så tar vi emot dig med varm glädje.

Hjälper inte detta så sök hjälp för det som smärtar dig mest.

Låter enkelt men jag vet att det är svårt. Du orkar ju orda i haranger med alla dina dåliga ursäkter så då bör detta hjälpa dig in på rätt väg genom livet.

Vi medmänniskor finns där för dig om du vill förändra dig så där lite grand. Stämningen blir bättre om du bjuder till lite. Kanske något av det du säger inte kan gå i uppfyllelse, går i uppfyllelse? Nu med din rätta vilja.

Lycka till och ta tag i situationen på rätt sätt.


© Ljusletaren

29 september 2020