I början

Vad människor kan ge av sig själva utan att de vet om det. Bara genom att vara den de är så väcker de någons känslor som sen kopplas ihop på något sätt. De har berört mig och dig och våra hjärterum på ett särskilt vis. Ålder eller kön spelar roll. Två själar har mötts för att ge och ta tillvara på varandra. Kan det bli finare? Nu menar jag inte samma äkta kärlek som jag har till min man, utan jag menar olika själars samspel i vardagen. Själar liksom den sanna kärleken växer tillsammans. Det är underbart fint att kunna känna på detta vis. I början av livet har många svårt att inse att det behövs så lite för att se sina medmänniskor. När styrkan och visheten slår till så öppnas stora famnen. Mina speciella vänner vill jag omhulda på ett särskilt sätt, via att endast och alltid att vara mig själv. Möten sker på dess mest osannolika sätt, så var som jag på din vakt via att vara lyhörd. Var också beredd på att när kvisten är helt utslagen, kan nya vägar sås för ännu mer av grönska. Likt fröet så sprättas nya frön iväg till nya ställen varje dag året om. 

© Ljusletaren

29 oktober 2018