Allt kan bli fel om någon ljuger (fiktivt)


Jan Larsson var en riktig kvinnotjusare. Han erövrade kvinnor på löpande band tills han mötte Margit.

Margit var speciell och mycket speciell. Hade hon fått för sig något så skulle hon ha det också. Nu hade hon gått hem med stans snyggaste ungkarl ”Jan Larsson”.

Margit vägrade att bli ett ligg bland alla andra. Jan skulle bli hennes. Vet att hon körde med fula metoder men vill man ha något så för man mannen bakom ljuset.

Efter några veckor så sökte Margit upp Jan Larsson och sa att hon hade blivit gravid och att barnet var hans. Jan Larsson ryggar nästan tillbaka för Margit är ingen kvinna som han egentligen vill ha. Men för att rädda hedern så lovar han att de ska flytta ihop och att han ska stå för sitt föräldraskap.

Margit kvittrar var kväll och vill ha sex med Jan Larsson och ibland lyckas det men oftast inte alls.

Jan Larsson undrar hur han ska stå ut med denna kvinna som han inte älskar ens för ett öre. Margit undrar var felet är när Jan inte vill älska med henne.

Till slut så frågar Jan varför Margit inte får någon babymage? Är du gravid eller vad är det som gäller säger Jan i ganska så hård ton.

Margit försöker att säga att hon har fått missfall men det går inte Jan på. Du ska ut ur min lägenhet fortast möjligt. Jan kan inte leva med en kvinna som ljuger och som jag dessutom inte älskar.

Margit säger förlåt och förlåt flera gånger men inget biter på Jan. Du förde mig rejält bakom ljuset och det kan jag inte förlåta dig för. Jag åker hem till mina föräldrar och när jag kommer tillbaka om några dagar ska du och dina saker vara borta från lägenheten. Det sista du gör är att stoppa in din lägenhetsnyckel via brevintaget.

Jan berättar allt för sina föräldrar som undrar varför han kommer hem ensam. De tröstar sin som och säger att det var tur att Jan upptäckte Margits bluff i tid.

Jan drar en suck av lättnad när han kommer hem. Margit är borta liksom hennes saker. Nyckeln låg på mattan under brevinkastet.

Det går månader och Jan har inte varit ute på krogen eller något annat. Han hade blivit skrämd för kvinnor. Fast nu är han tvungen att gå ut för hans bästa kompis har en förlovningsfest på deras älsklingskrog.

Jan faller handlöst för en kvinna som var inbjuden till denna förlovningsfest. En mörk skönhet cirka tjugofem år. En blyg tjej. Hon rodnar när Jan frågar om de ska dansa men nickar glatt ja.

De är som skapta för varandra!

Jan frågar henne innan kvällen är slut om de ska träffas igen. Hon nickar ett ja.

Nu har de träffats ute flera gånger och nu frågar Jan om han får bjuda henne på mat. Så klart säger Juni som hon heter.

Det blir en romantisk middag med levande ljus, vin och god mat.

Jan ställer sig upp och drar upp Juni för nu ska det dansas. Deras sexuella åtrå bara växer och växer. Jan ler lättat för sig själv för han är inte impotent. Det gällde bara Margit. Denna juvel släpper han aldrig ifrån sig. För första gången är Jan kär på riktigt.


© Ljusletaren

8 mars 2020