Ni vill rädda vår jord, tack.


Vill vara en människa som formar mina tankar för att få er att förstå att ljuset är viktigt. Förstår ni att ljuset när och ju mer vi tar fram saker i ljuset så växer lågan.

Låt inte illavarslande skeptiker och NEJ-sägare plus nedrivande personer sprida sina falska budskap om hur olycksbådande allt är.

Det har gått långt när barn eller ungdomar står upp för världen med sin klokskap. Tänk att vi vuxna inte ens kan inse sakuppgifter som presenteras var dag för att få oss att tänka rätt om jorden.

Kristallbarn kallas visst dessa kloka barn. https://auratransformation.com/sv/kristallbarn/ 

Underbart att det finns att ta till olika instrument, så att barn och innan de föds, blir uppgraderade för att rädda vår jord.

Vi vuxna är inte bäst!

Vi måste få hjälp av dessa barn/ungdomar för att saker och ting ska hända fortare än vi beräknar.

Vi har nödvändiga krav på oss för att lära oss att lyssna på dessa unga individer. Inte stånga pannan blodig och säga att detta bara är svammel.

Se er omkring och se bara vad Greta Thunberg samlar likasinnade i världen. Barn eller ungdomar som vill ha en förändring NU.

Undra vad alla skeptiker har till sitt försvar för detta pågående engagemang?

Jag vill rädda vår jord. Jag vill ändra mitt tankesätt. Jag vill inse att dessa kloka individer inte kan ha fel. Kalla mig vad ni vill men jag tror på detta.


© Ljusletaren

24 februari 2019