Vi har massor och snö och mer väntas i morgon. En riktigt gammelmodig vinter med andra ord. Vägkanter måste skäras ned så att maskiner orkar slänga upp snön vid plogningar. Fickor i snön har även gjorts efter vår väg genom vårt område.

Måste erkänna att jag är slöare än slöast för jag har inte orkat hälsa på någon av mina bloggvänner men det ska bli bättre efter helgerna.

Attans vad jag mår gott :-) 

Vilken härlig morgon och dag det var igår med sol och allt. Njuter och njuter så himla mycket. Det blev en text av det också. Läs om ni vill :-)

Levnadsvisa tankar

Det sägs att vi tar in tre bilder varje gång som sedan sätts ihop till en tredimensionell bild. Ögat är finurligt. Ögonblicken fångas med kamerans lins ofta men går det verkligt att fånga in det fina som vi ser och upplever? Svårt att svara på, men ett som är säkert är att när man har sina sinnen på spänn och tar in dygnets ljuva ögonblicksstunder, då blir det stort, ja nästan magiskt. Själen fylls med en harmoni och hjärtat ler av lycka. Allt står stilla och vi är mitt i stunden. Det gör ont av vackerheten. Elegant trimmas och slipas detta njutningsfulla. Bilden eller fotografiet, eller både och, skapar … Skaparen har skapat och vi skapar … förstår ni hur stort allt detta blev?

© Ljusletaren

3 januari 2018

Ha en bra dag/ kram  <3