Vilken sensation det blev (Fiktivt)


Tilly och hennes make Urban dök under vraket som låg strax utanför hamnen i Helsingborg. De hade undervattenskameror med sig för att fotografera.

Urban tecknade till Tilly att han skulle simma lite längre bort. Tilly sätter upp fingret och visar att hon förstår.

Själv simmade hon tätt intill vraket. Ville simma in men de hade kommit överens om att inte göra det när de var ensamma.

Fast nu var lockelsen för stor. Bara en liten tjuvtitt och sedan skulle hon simma ut igen.

Hon satt fast. Dykarutrustningen hade fått ett slag av en trasig bräda. Luften sipprade inte in som den skulle. Tilly är nu mycket nära att kollapsa.

Urban var helt plötsligt där. Försökte ge henne luft via sin slang. Tilly kunde inte andas själv.

Nu var det bråttom. Urban kapar slangen som satt fast med sin kniv. Får upp Tilly fort till ytan. Ropar så högt han kan på hjälp.

Turligt nog så finns det fler dykare en bit bort. De kör dit sin motorbåt fort. De får upp Tilly och gör konstgjord andning. De får igång andningen men Tilly är i koma.

De har larmat sjöräddningen så att en ambulans står och väntar på dem på kajen.

Det har nu gått fjorton år och Tilly ligger fortfarande i koma. Tilly bor numera på ett vårdhem och har tillsyn dygnet runt.

En sköterska ser att Tilly har ont och mycket ont. Det verkar som hon har värkar. Ja, just precis så är det. Sköterskan fick vara med om att förlösa en liten pojke.

En medicinsk sensation!

Den enda förklaring de har är att hon har blivit våldtagen av en manlig skötare. Nu utesluts alla män att arbeta på vårdhemmet medan undersökningar pågår om hur detta gick till.

Skandal är vad det är!

Vem ska ta hand om detta lilla barn är en annan fråga?

Tilly ligger hjälplöst i koma.

Urban lever ihop med en annan kvinna. De har numera två barn ihop.

Sköterskan som förlöste Tilly kan inte få egna barn så hon erbjuder sig att ta hand om honom. Urban godkänner detta med en stor glädje.

Tillys son fick det bra och mycket bra. Gladare adoptivmamma får ni leta efter.

Det kom aldrig fram vem som hade våldtagit Tilly så undersökningen lades ned.


© Ljusletaren

2 mars 2019