Färglägg vår värld.

Många vågar inte dekorera sig med färg för att lätta upp den vardagliga bilden som vi ser i samhället.

Nej, det ska vara diskreta färger. Gärna mörkblått, svart, vitt eller beige. Strikt och distinkt ska det vara.

Måste erkänna att jag gillar denna nya trend med ”My Little Ponny-färger” Jag njuter av att se människor i rosa, blått, grönt, gult och orange hår. Vissa personer har sin egen hårfärg men gör inslag av dessa härliga kulörta färger. Jag blir glad. Allra helst när personen är glad själv.

Gillar att vi färglägger världen!

Älskar att se äldre människor klä sig i färg och dessutom att de har kvar sin nya hårfärg som nu är grått eller silvervitt.

Varför ska vi vara så tråkiga?

Varje dag så belastas vi med tråkiga saker världen över och då behöver vi massor av ljusa inslag för att orka med.
När jag sist klippte mig så började jag prata om denna nya trend. Frisörerna skrattade gott och höll med mig och berättade sen att de också hade en ”My little ponny- frisör”. Då kom just den frisören fram och hon skrattade också med oss andra och visade upp sitt fina hår.
Bara så häftigt läckert!
Hade jag varit ung och hade jag tålt med färg så hade jag också färgat mitt hår på detta vis.
Vet med mig och för flera år sedan gick fram till en kvinna på stan och gav henne respons för sin vackra kappa i stark färg. Hon såg nästan chockad ut över det jag sa men tackade lite försiktigt.
Varför är vi så jäkla tråkiga?

Ut med språket om någon utmärker sig från hela hopen på ett bra sätt. Tala om det för personen och gör världen lite ljusare och trevligare.

Nog sjutton är det väl bättre med dessa glada färger än all denna piercing? Tycker inte om att se dessa ringar och stavar sitta fast här och där på människokroppen.
Någon liten tatuering kan vara fin men inte att hela kroppar täckta av tatueringar!

Färglägg världen det är ett koncept som jag köper rakt av.

© Ljusletaren

8 maj 2019