En felaktig sökning som gick galet (Fiktivt)

Hon önskade att hon kunde spotta ut, men vågade inte. Allt hade börjat så harmlöst med ett beskyddande ord som inte togs emot på rätt sätt.

Barbro blev anklagad för att vara envis och skulle alltid ha sista ordet. Hon skulle lära sig att inte ifrågasätta Ingrid som var så kunnig och var väldigt erfaren inom detta ämne.

Barbro skulle inte tro att hon var någon och på det sätt som hon hade uttryckt sig var verkligen skamlöst. Dessutom googlat på ämnet, hur jäkla dum är du undrade Ingrid? Barbro tänkte att det var ett seriöst svar som hon hade googlat fram. Men Ingrid var ond och mycket ond. Vuxna människan kunde inte ens tänka sig att glömma allt.

Barbro tänker mycket och vet att man ska hålla tyst ibland. Värdesätter människor och vill dem gott. Vill inte ha bråk med tjafs. Allt hade börjat så oskyldigt och i all välmening.

Ord kan bli farliga och mycket farliga. Ord kan stilla och lena sorgsna hjärtan. Ord kan ge aha-upplevelser, ord kan vara smeksamma och mycket roliga. Ja, det finns mycket att säga om ord och det är nog därför som Barbro älskar orden.

Ord som klingar negativt är ingenting att spara på. Släng ut dem och hoppas på att de studsar tillbaka till den rätta ägaren.

Positiv energi är viktigt att ha runt omkring sig. Barbro älskar att ge av sig själv för välviljan är stor och mycket stor. Barbro ser gott i de flesta människorna och vill ha det på det sättet.

Fast nu blev det helt fel när ordet togs emot på fel sätt. Välviljan hade blivit till ett litet ordkrig. Hade ordet bara gillats eller scrollats förbi så hade allt varit glömt på stört.

Så det kan bli tänker Barbro sorgset för sig själv.


@ Ljusletaren

27 Maj 2020