Ingenting är fult då det får rätt sken på sig. Det är som med människor för ingen människa är ful. De har vackra insidor och vid rätta tillfällen så lyser vissa personer så vackert att alla andra bleknar och då får de andra personerna vara hur stiliga som helst.

Känslan med att gå ute med hund och kamera är den bästa jakt som jag vet om. Skjuta av en bild precis mitt i ögonblicket av känslan till naturen. Inte alla gånger som fotot ger den rättvisa som jag just då kände. Fast ibland kan det bli någon bild som säger allt. 

Ibland får jag för mig att naturen talar till mig och att jag då hör naturen säga: "Fota mig och mig osv." Vissa vill inte vara med och då visar banne mig kameran det också  ;-)  Försöker att ta om och ta om bilden ... nej det går inte. Ibland känns det som att kameran knäpper av fotot själv. Fullträff med bilden  :-) 

Låt er tjusas av naturen, djuren och alla människor och ha en bra dag/ kram  <3 

Ps Bästa bilden tar alltid minnet eller hur var det med det *skratt*